Valaki tankkal közlekedik Mészáros nyaralója és Orbán hatvanpusztai birtoka között

  • narancs.hu
  • 2023. június 17.

Belpol

Kérdés: benne van-e a kombinált fogó?

Hosszú ideje gondosan letakart harckocsik állnak Orbán Viktor hatvanpusztai birtoka mellett, de most Hadházy Ákos posztjából és fotóiból kiderül, hogy nem csak nézegetik őket, időnként használják is őket.

„Még szerencse, hogy Orbán nem háborúpárti, ha az lenne, lehet, hogy egy rakéta siló lenne a nyaralójukban” – kommentálta az ellenzéki képviselő.

„Eddig mindig csak az egyik épület mellé leparkolva láttam a gépeket, a lánctalpast pedig mindig gondosan letakarták. Pedig környékbeliektől több jelzést is kaptam, hogy a bicskei Erőmű-tónál fekvő Mészáros nyaralótól gyakran tankozgatnak át az Orbán család Hatvanpusztán épülő kastélyához (szomszédok amúgy). Ezeken a képeken most a lánctalpas csak félig van letakarva és a gépeket hanyagul parkolták le, lehet, hogy meglepetésszerű ukrán támadástól tartva rohantak a játékvitézek egy közeli pincébe.”

Egy NAV-nyomozás szerint az egyik harckocsi egy magyar felderítő jármű, a lánctalpas pedig egy betegszállító, amit Mészáros Lőrinc az osztrákoktól vásárolt.

Végre kiderül, hogy a Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat,...

Posted by Hadházy Ákos on Saturday, June 17, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk