Gyurcsány nyugdíjazására indított gyűjtést a Momentum politikusa

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 28.

Belpol

Csillag Tamás szerint jobb lenne, ha az egykori miniszterelnök politizálás helyett főzős YouTube-csatornát indítana.

Katasztrófának minősítette Gyurcsány Ferenc nyilatkozatait a Partizán számára adott interjút látva Csillag Tamás, a Momentum politikusa – szúrta ki a Facebook-posztot a Telex. 

Csillag azt nehezményezi, hogy az egykori szocialista miniszterelnök, a DK elnöke szvai alapján semmiért sem vállal felelősséget. 

„Ők nem tehetnek róla. Ők ott se voltak... Ahogy MZP-re hivatkozik, »a jelölt«,  »a hódmezővásárhelyi polgármester«, abban nehéz nem felfedezni egyfajta párhuzamot Orbánnal” – írja Csillag.

„Vannak pillanatok, mikor a volt miniszterelnök egyértelműen hazudik. Pl.: ő nem is tudta, hogy a DK jelöltjei egyéniben milyen gyengén teljesítettek – na persze. Egyet kell értsek azokkal, akik szerint Gyurcsány tehertétel az ellenzék számára. Egy szűk, a DK-val szimpatizáló réteget leszámítva, széles körben, teljesen elutasított politikus. Számomra érthetetlen, hogy ezt ő miért nem látja be, miért nem képes elszakadni a közélettől” – minősít a Momentum politikusa.

Szerinte Gyurcsány Ferencnek inkább könyveket kellene írnia, vagy civil szervezetet alapítani, de egy főzős YouTube-csatornával is jobban járna az ország. 

Csillag összehozott egy crowdfunding Gyurcsány-nyugdíjalapot, vagyis gyűjtést kezdeményez az egykori miniszterelnök nyugdíjára. Bár nem szorul rá Gyurcsány Ferenc ilyen segítségre, szerinte ennyit megérdemel.

A Telex emlékeztet: a DK elnöke a Partizán-interjúban arról is beszélt, hogy egy-két parlamenti ciklust még vállalna. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?