Habony unokaöccsének ügyvédje közleményt adott ki a Szigeten történt incidenssel kapcsolatban

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 24.

Belpol

Mint eddig ismert volt, Szetlik Gergőt kidobták a fesztiválról, az őt ért intézkedés során eltört a karja. Az ügyvédje szerint azonban nem úgy történtek a dolgok, mint ahogyan arról az újságok beszámoltak. 

Ahogyan arról a Narancs.hu is beszámolt, Habony Árpád unokaöccse balhéba keveredett a Szigeten: az intézkedés során eltört a Club Tihany Üdülőközpont Zrt. vezérigazgatójának, Szetlik Gergőnek a karja. A sajtóértesülések szerint botrányos viselkedése miatt kidobták a biztonsági őrök, a rendezvény területén szolgálat teljesítő rendőrök pedig ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét.

Szerda este Steiner Tamás ügyvéd, Szetlik Gergő ügyvédje az incidenssel kapcsolatban közleményt adott ki: mint írta, a sajtóban megjelent állítások, híresztelések nem felelnek meg a valóságnak. 

A 24.hu cikke szerint a közleményben az áll, hogy többek között a hatósági iratok alapján megállapítható, hogy nem került sor megbilincselésre, az iratok nem tartalmaznak olyan tényt, adatot, mely szerint ügyfele baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna.

„Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak. Meg kívánom jegyezni, hogy ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették”

– olvasható a közleményben, amely szerint Szetlik Gergő az ügyben megtette a „szükséges jogi lépéseket”.

JAVÍTÁS! 

A cikk korábbi változatában tévesen szerepelt, hogy Habony unokatestvéréről van szó. A hibát javítottuk, a tévedésért elnézést kérünk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk