Jelentős év végi bónuszt vihettek haza az agrártárca munkatársai

  • narancs.hu
  • 2018. december 24.

Belpol

Beleértve a minisztert is, az Emmi és a ITC dolgozói sem panaszkodhatnak.
    Az egész éves munka elismeréseként az Agrárminisztériumban minden alkalmazott - így Nagy István tárcavezető, valamint az államtitkárai is - 400 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapott, ami csaknem 400 milliós kiadást jelent - derült ki a Népszava adatigényléséből.
    Az Emberi Erőforrások Minisztériumá (Emmi) dolgozóknak sem kell panaszkodniuk az év végén: több mint 1800 munkatárs 200 ezer forintot kapott, ez több mint 370 millió forintot jelet. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITC) 1681 munkatársa pedig 100 ezer forint értékben kapott Erzsébet-utalványt Plusz kártyákra, mintegy 166 millió forintért. A Honvédelmi Minisztériumban 23 ezer forintot, valamint még 23 ezer forint értékben Erzsébet-utalványt kaptak a munkatársak, viszont Benkő Tibor tárcavezetőt és az államtitkárait kihagyták a jutalmazásból.
    A Külgazdasági- és Külügyminisztériumnál, a Belügyminisztériumnál, valamint a Miniszterelnöki Kabinetirodánál nincs év végi bónusz, a Pénzügyminisztérium és a Miniszterelnökség viszont 15 napos határidőt kért a válaszadással.


Figyelmébe ajánljuk