Kéthetes igazgatási szünetet rendeltek el a kormányhivatalokban a spórolás jegyében

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 30.

Belpol

December 22-től január 6-ig nem lesz ügyfélfogadás sem.

December 22-től január 6-ig szünetelni fog a munka a kormányzait igazgatási szerveknél, vagyis a kormányhivatalokban és a minisztériumokban is, de a külképviseleteken nem. Az energiaválság miatt, a spórolás érdekében elrendelt igazgatási szünetet csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a Kormányinfón, mostanra már a rendeletet is közzétették a Magyar Közlönyben.

A szünet idején nem lesz ügyfélfogadás sem, de ezek a napok nem számítanak majd bele az ügyintézési határidőkbe. A hivatali dolgozók kötelesek ezidő alatt szabadságot kivenni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

Helyreigazítás

  • narancs.hu

Helyreigazítás a Varga Judit férje vette át azt a céget, amivel a kormány külföldi termőföldeket akart venni  című cikk miatt.