Kitüntették a büntetés-végrehajtás parancsnokát

  • narancs.hu
  • 2023. december 10.

Belpol

Az emberi jogok napján.

Justitia Regnorum Fundamentum emlékérmet adott át Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa Tóth Tamás bv. altábornagynak, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának az emberi jogok napja alkalmából. 

A BVOP-közlemény szerint az elismerés a gyermekotthonok felújításában való részvételért jár a büntetés-végrehajtási szervezetnek.  

A gyermekotthonok felújítását az alapvető jogok biztosa kezdeményezte, részt vett benne a BVOP mellett az Agrárminisztérium Erdőkért és Földügyekért Felelős Államtitkársága is. Fogvatartottak dolgoztak a Veszprém-gyulafirátóti Befogadó Gyermekotthonon és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szentlőrinci lakásotthonán. A felújítás Felsőzsolcán folytatódik, a Szent Benedek Lakásotthonban, és Balassagyarmaton, az Ipolypart Fészek Gyermekotthonban.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.