Kőbányai penthouse-t sorsol ki a Szerencsejáték Zrt.

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 21.

Belpol

Az 1970-es évek közepe után újra lakásért mehetünk.

A Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével egy több mint 100 millió forint értékű penthouse-jellegű lakást sorsol ki a Játékoskártya birtokosai között – írta meg a Portfolio. Az újság szerint már egymillió játékos igényelte a Játékoskártya szolgáltatást.

A két cég sajtótájékoztatóján elmondták, hogy az 1950-től 40 évig az OTP keretei között működött a Sportfogadási és Lottóigazgatóság, amiből 1991-ben jött létre az önálló, állami tulajdonú részvénytársaság, a Szerencsejáték Rt.

„A mostani nyereményjáték tárgya, a lakásnyeremény is ebből az időszakból származik: 1957-től az 1970-es évek közepéig a tárgynyeremény-sorsolás legértékesebb tételei az ingatlanok voltak”

– mondta el Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki mellesleg az előző kormányzati ciklusban a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztere volt.

A lakást az OTP Ingatlan Zrt. építteti, a 110 milliós áron túl minden illeték kifizetését átvállalják majd, de persze még várni kell a befutóra: a nyereményjáték augusztus 28-án kezdődik és 2024. március 3-ig tart, ezután sorsolják ki a boldog lakástulajdonost.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk