Kordonok mögött, nyugdíjas közönség előtt beszél Orbán Kiskőrösön

  • narancs.hu
  • 2023. március 15.

Belpol

Egy ellentüntetőt megrángattak a miniszterelnök hívei. Az ünnepi beszédet csak azok hallgathatják közvetlen közelről, akik előzetesen regisztráltak az eseményre.

Körbekordonozták Kiskőrösön Petőfi szülőháznál azt a területet, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet a március 15-i nemzeti ünnepen – számolt be róla több sajtóorgánum. A kordonon belülre csak a regisztrációval rendelkező közönséget engedték be. A rendezvényről tudósító sajtóorgánumok közül kizárólag a kormánypárti propagandamédia mehet be a helyszínre, ahogy arról egy korábbi cikkünkben mi is írtunk

A 24. hu arról adott hírt, egy fiatal férfi az Orbán-rendszert kritizáló táblával érkezett, mire két nyugdíjas férfi rátámadt. Veréssel fenyegették és megpróbálták tőle elvenni a tábláját. A Narancs.hu-nak helyiek azt mondták, az elkordonozott területen belül szinte kizárólag nyugdíjasok vannak, ők azok, akik a miniszterelnök beszédének hallgatóságát képezik. Egy olvasónk fotókat is küldött a helyszínről, a kordonon kívülről.

 
Forrás: Olvasói fotó

 .
Forrás: Olvasói fotó

Orbán beszédét néptáncelőadás előzte meg, majd jött a nyakkendő nélkül szónokoló miniszterelnök, aki azzal kezdte a beszédét: minden magyarban van egy kis Petőfi - írta a 24.hu. A hírportál szerint egyébként semmilyen skandálás nem hangzott el a közönség részéről Orbán színpadra lépésekor.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk