Csak a lakájmédiát engedik Orbán közelébe Kiskőrösön

  • narancs.hu
  • 2023. március 15.

Belpol

Nincs sajtóregisztráció, a kormánybarát sajtó mégis kapott beengedést.

Megette a narancsot pizzát, beszédet mond Orbán délután 3-kor Petőfi szülőházánál Kiskőrösön. Ahogy az várható volt – illetve így beszélt október 23-án Zalaegerszegen is -, a „megemlékezésre” szűk körben, ellenőrzött közönség előtt kerül sor. A Telex azt írja, a helyszínen vannak a Megafon-influenszerek, a közmédia és a HírTV munkatársait is beengedték a kordonok mögé.

 A telexes újságíróknak a helyszínen azt mondták, csak a karszalaggal rendelkező újságírókat, fotósokat és videós stábokat engedik be a kordonnal elzárt területre. Az nem derült, hogyan lehet karszalagot szerezni, mert sajtóregisztráció nem volt, a kormányfüggetlen média így csak a kordonon kívül, jókora távolságból tudja majd követni a miniszterelnök beszédét.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk