Kubatov szerint nincs félnivalója a Schadl-ügy miatt

  • narancs.hu
  • 2023. március 9.

Belpol

A Fidesz pártigazgatójának neve korábban előkerült az ügy irataiban. 

„Annyi közöm sincs az egészhez, mint a kanalasgémek anyagcserezavaraihoz. A hatóságok végzik a dolgukat, ki fogják deríteni, hogy mi történt. Mi biztosan nem akadályozzuk a nyomozók munkáját. A törvényeket be kell tartani, a bűnösöket felelősségre kell vonni. Nem olyan bonyolult dolog ez” – mondta Kubatov Gábor a Mandinernek azzal kapcsolatban, hogy a neve előkerült a Schadl-ügy irataiban egy szakvizsgálati kérdéssel összefüggésben (az interjút a Telex szemlézte). Kubatov úgy véli, nincs félnivalója az ügy miatt. 

A bő egy év múlva esedékes önkormányzati választásról is kérdezték. Mint mondta, a főpolgármesteri székre is vannak jelöltjeik, kiválasztják majd a legjobbat. „De egy fontos dolgot hadd jegyezzek meg: elegem van a gesztuspolitikusokból, akik a jobboldalról a baloldalnak próbálnak smúzolni.

Vannak néhányan a mi politikai közösségünkben, akik próbálnak kiegyezni a balliberálisokkal. De ennek nincs semmi értelme.

A másik oldalon ugyanis legfeljebb azt mondják, »jópofa srác vagy«, de úgysem szavaznak rád. Rossz úton járunk, ha azt gondoljuk, hogy velük együtt, közösen lehet irányítani a várost, ugyanis ők zsigerileg elutasítanak minket, gáncsolnak, ahol tudnak, a balliberális szavazókat pedig a gesztuspolitizálás nem hatja meg” – fűzte hozzá Kubatov. Ugyan konkrét személyt nem nevezett meg, de nemrégiben Fürjes Balázs és Baranyi Krisztina vitatkozott hosszasan. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Hol az ember?

A megfilmesíthetetlen könyvek megfilmesítésének korát éljük – ezek pedig nagyrészt sci-fik. Herbert Ross Dűnéjének sokszor nekifutottak, mire Denis Villeneuve szerzői húrokat pengető két blockbustere végre a tömegek igényeit is képes volt kielégíteni; Isaac Asimov Alapítványából az Apple készített immár második évadát taposó, csillogó űroperát – a Netflix pedig az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű, kultikus hard sci-fijébe, Liu Ce-hszin kínai író Hugo-díjas A háromtest-triló­giá­jába vágott bele.