Jól jön a korrupciókutatónak Mészáros Lőrinc lányának válása

  • narancs.hu
  • 2023. március 9.

Belpol

Jól meg lehet vizsgálni a korrupció kockázatait. 

Jó hír a korrupciókutatóknak Mészáros lányának válása – kommentálta a Corruption Research Center Budapest a hvg.hu cikkét, amelyben a lap annak jeleit kutatta, hogy valóban válik-e Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Ágnes és Homlok Zsolt vállalkozó. 

A kutatóintézet szerint így összehasonlítható lesz a Homlok érdekeltségébe tartozó Homlok Kft. által közbeszerzéseken elnyert közpénz, a társaság nyerési esélye, és korrupciós kockázata a válás előtt és után. Ritkán adódik ilyen jó alkalom arra, hogy tesztelni lehessen a korrupciós kockázat indikátorait. 

A napokban derült ki, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó fővállalkozó, az R-Kord indoklás nélkül, a teljesítés utolsó fázisában tette ki a Homlok Zsolthoz köthető Vasútvill Kft.-t két vasúti beruházásból. Ennek hátterében az lehet, hogy Mészáros Lőrinc és Homlok Zsolt között nézeteltérés alakult ki, méghozza amiatt, hogy Homlok házassága felbomlóban van Mészáros legkisebbik lányával. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk