Blikk: Két éve szóltak Varga Juditéknak, hogy még ne váljanak

  • narancs.hu
  • 2023. március 9.

Belpol

Túl kényes lett volna a választások előtt szétmenni. 

Már két éve elszánta magát a válásra Varga Judit és férja, Magyar Péter, de politikai körökből jelezték nekik, túl kényes lenne, ha ez a választás előtt történne meg – írja a Blikk kormányközeli információkra hivatkozva. 

Kedden derült ki, hogy az igazságügyi miniszter és a Diákhitel Központ korábbi vezetője elválnak. A Blikk megkereste a válófélben lévő párt: Varga Judit nem kívánt nyilatkozni, Magyar Péter pedig közölte, hogy „kedden minden olyan információt a nyilvánosság elé tártunk, ami közérdeklődésre tarthat számot”. 

Magyari posztolt a válásukkal kapcsolatban még kedden, amiben azt írta, „az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak". 

A Blikk rákérdezett, hogy mire utalt a két hónappal, és hogy nem próbálták-e meg rendbe hozni a kapcsolatokat. „Erre a két kérdésre azok tudhatják a választ, akikre tartozik” – válaszolta. 

Bejelentésük azért is foglalkoztathatja a közvéleményt, mert az elmúlt évek legsúlyosabb korrupciós perében, a Völner-Schadl-ügyben Völner Pál korábbi igazságügyi államtitkár védője beidéztetné tanúnak Varga Juditot. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk