Leragasztják Alex Soros jobb kezét a plakátokon

  • narancs.hu
  • 2023. november 22.

Belpol

Így retusál a NER.

A legújabb nemzeti konzultációt hirdető plakátokat néhány nappal a kiragasztásuk után felülragasztják – írja a 444.

A lap olvasója kedden délután látta dolgozni a plakátragasztót egy budai, második kerületi utca hirdetőoszlopánál. Csak akkor derült ki, mi változott a plakáton, amikor végzett a munkájával. A javított változaton nem látható az Ursula von der Leyen mögött álló Alex Soros jobb keze.

Az, hogyan került Alex Soros a nemzeti konzultáció fókuszába, ebből a cikkből derül ki:

A 444 sebtében körülnézett a fővárosban, és arra jutott, hogy Alex Soros tanárbácsisan felemelt kezét folyamatosan ragasztják le a hirdetéseken. A józsefvárosi József utcában látott javított verzión az is megállapítható volt, hogy nem a teljes hirdetést ragasztották újra, csak egy szalvéta méretű fekete papírtéglalappal takarták el a nem kívánatos részletet.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.