Leragasztják Alex Soros jobb kezét a plakátokon

  • narancs.hu
  • 2023. november 22.

Belpol

Így retusál a NER.

A legújabb nemzeti konzultációt hirdető plakátokat néhány nappal a kiragasztásuk után felülragasztják – írja a 444.

A lap olvasója kedden délután látta dolgozni a plakátragasztót egy budai, második kerületi utca hirdetőoszlopánál. Csak akkor derült ki, mi változott a plakáton, amikor végzett a munkájával. A javított változaton nem látható az Ursula von der Leyen mögött álló Alex Soros jobb keze.

Az, hogyan került Alex Soros a nemzeti konzultáció fókuszába, ebből a cikkből derül ki:

A 444 sebtében körülnézett a fővárosban, és arra jutott, hogy Alex Soros tanárbácsisan felemelt kezét folyamatosan ragasztják le a hirdetéseken. A józsefvárosi József utcában látott javított verzión az is megállapítható volt, hogy nem a teljes hirdetést ragasztották újra, csak egy szalvéta méretű fekete papírtéglalappal takarták el a nem kívánatos részletet.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk