Lesz hol megpihenni jachtozások után is, az utolsó simításokat végzik Mészárosék tihanyi rezidenciáján

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 13.

Belpol

Körforgalom, mesterséges patak és napozóteraszok is láthatók a 444.hu felvételein.

Az utolsó simításokat végzik a Mészáros család tihanyi rezidenciáján, ahol már a kertépítés és a füvesítés eredményei is jólláthatók láthatóak, miután lekerült a kerítésről a mindent eltakaró fekete ponyva – írja a 444.hu.

A portál cikke szerint a számtalan biztonsági kamerával őrzött félhektáros ingatlan három épületéhez medence, napozóteraszok és mesterséges patakkal ellátott sziklakert is tartozik,

a telek közepén található körforgalom díszeként pedig egy kagyló formájú szökőkút tövébe két szoboragár ül.

Az 5484 négyzetméteres ingatlan idén februárban lett teljes egészében Mészárosék tulajdona, miután több részletben megvették Eppel János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke tulajdonrészét. Ifjabb Mészáros Lőrincé a telek 3/5-e, a fennmaradó 2/5 az Ekho magántőkealapé, ami Mészáros Lőrinchez köthető. A 03/49 helyrajzi számon nyilvántartott telek egyébként egy múltbéli telekösszevonást követően hízott ekkorára. Az építkezés 2022-ben kezdődött a nem lakóépület funkciójú besorolású gazdasági épület felújításával és bővítésével. 

Hogy mennyire sikerült tartani a nem lakóépület kategóriát, az jól látható a lap által közölt képeken: napozóágyak, kanapék, fotelek, ebédlőasztalok mindenütt.

Arról, hogy hogyan építi körbe a NER a Balatont, ebben a cikkünkben olvashatnak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk