Magyar Péter Orbán Viktornak: „Milyen érzés fenyegetni a saját népét?”

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Belpol

Azt is megkérdezte, mikor veszett el a demokrata a fiatal demokratából.

 Betiltott, majd engedélyezett brüsszeli konferenciájukról posztolt Orbán Viktor közösségi oldalán. Ez az a Belgium fővárosának agglomerációjában rendezett National Conservatism Conference, amit alig tudott megrendezni az MCC, de aztán annak rendje és módja szerint sor került Orbán beszédére.

„Amikor a belga miniszterelnök közzétette azt, hogy mi a helyzet helyes megítélése, a harmadik bíró ugyanabban az ügyben, ugyanazon érvelés mellett helyt adott a fellebbezésnek. Ez a jogállamiság arrafelé, ilyen a rule of law, ha nyugati. És még ők leckéztetnek bennünket” – írta Orbán.

Erre válaszolt Magyar Péter, aki a tőle megszokott hevességgel rögtön felkérdezte a miniszterelnököt.

„Jó duma. Önök pedig kirúgatták Tarr Zoltán háromgyermekes református lelkészt, aki fel mert szólalni a több százezres április 6-i rendezvényünkön. És állásuk elvesztésével fenyegetik a vidéki embereket, ha eljönnek a TISZA Párt rendezvényeire. Mikor veszett el Önből a demokrata, Miniszterelnök Úr? Milyen érzés fenyegetni a saját népét és közben eljátszani az áldozatot?”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk