Márki-Zay: biztos vannak az ellenzéki összefogásban olyanok, akik a Fidesznek dolgoznak

  • narancs.hu
  • 2022. január 13.

Belpol

Tudatosan hozakodik rendszeresen elő nem bizonyított mendemondákkal a miniszterelnök-jelölt.

Megkérdezte Márki-Zay Pétertől a hvg.hu a videóinterjújában azt, amire vélhetően sokan kíváncsiak, nevezetesen azt, miért hozakodik rendszeresen elő nem bizonyított mendemondákkal, mint például Orbán állítólagos grazi kórházlátogatásai vagy a miniszterelnök fiának szexuális identitása.

Nyilvánvalóan nem véletlenül mondok ilyen dolgokat” – válaszolta az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Mondjuk, ez az, amit talán mindenki sejtett.

Elmondása szerint tudatosan áll elő ezekkel a sztorikkal. Elmesélte, hogy szerinte valaminek történnie kellett a 2009. novemberi Putyin-Orbán találkozón, amikor a magyar miniszterelnök hirtelen oroszbarát lett. Márki-Zay szerint "valami volt Putyin kezében, ha meg tudta győzni Orbánt".

Biztos, hogy vannak az ellenzéki összefogás pártjaiban olyanok, akik a Fidesznek dolgoznak – jelentette ki. A pártvezetők tudják, kik az árulók a közösségükben, jobban mint ő.

(hvg.hu)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Nem az a kérdés, hogy magyar-e a Nobel-díj

Szabad büszkének lenni és magyarnak nevezni a két Nobel-díjat, de közben ne felejtsük el, hogy az elmúlt tizenhárom év önkényes kormányzása nem teremtett kiszámíthatóbb körülményeket az egyetemeken. Márpedig a hosszútávú, eredményes kutatómunka feltétele a kiszámíthatóság lenne.