Még Demeter Szilárd is megszólalt Tóth Gabi válásával kapcsolatban

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 17.

Belpol

"A kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életútjának végén. Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra."

Hogy miért érdekes a kirakat keresztény Tóth Gabi válása, az egy másik cikk tárgyát képezi. Mindenesetre a bulvár híren túl sokan megnyilvánulnak épp a NER ideológia vonatkozásában is az esetről. Úgy tűnik, még Borkai Zsolt is megmondta a tutit az erkölcsi példaképek, mint Varga Judit és Tóth Gabi válása miatti bukásról.

Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy a szerelmi élete hogyan alakul. Ezért Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából

mondta Népszavának Demeter Szilárd az esetről. A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója januárban együtt lépett fel Tóth Gabival, a lap pedig most arra is választ várt Demetertől, hogy mit gondol arról, hogy sokan vitatják az énekesnő a Petőfi Zenei Díjátadón nyert díját, hiszen utoljára 2010-ben adott ki új albumot. Demeter erre azt nyilatkozta, hogy 

"a kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életútjának végén. Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a fennvalóval az utolsó ítélet napján."

A PIM izgagatója azt állította, fogalma sincs, ki és mi alapján ítélte Tóth Gabinak az Év előadónője díjat, nem is nagyon érdeklik a díjak. Személyes véleménye viszont az, hogy Tóth továbbra is "rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő".

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A mesék előtt

  • - turcsányi -

Ha érte valaha is kultúrsokk Magyarországot, az 1975 februárjában esett, amikor a Filmmúzeum (ma Belvárosi Színház) – a megvásárlásához képest egy kerek esztendei erőgyűjtés után – bemutatta Pier Paolo Pasolini Dekameron című filmjét.

Tarkóig elmerülni

Reagan a gonosz birodalmának nevezi a Szovjetuniót; megindul az űrfegyverkezési program; az Egyesült Államok lerohanja Grenadát; megjelenik a Microsoft Word; a MASH fináléja máig megdönthetetlen nézettségi rekordot hoz a tévében; kijön a Thriller legendás videóklipje Michael Jacksontól; az Oscart pedig a Gandhi nyeri.