Megvan Márki-Zay ellenfele Hódmezővásárhelyen

  • narancs.hu
  • 2019. július 8.

Belpol

„Megszólította a szülőföld.”

Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa hétfőn bejelentette, hogy elindul Hódmezővásárhelyen a polgármesteri székéért - írta meg a 444.hu.

Grezsa, aki a Fidesz helyi képviselője, azzal indokolta az indulását, hogy megszólította a szülőföld, továbbá úgy látja, a város rossz irányba halad: „az elmúlt másfél évben az elmúlt másfél évben tapasztalható megosztott elég véglegesnek tűnik. Úgy érzem, az októberi választás fő kérdése, lesz-e olyan polgármesterjelölt, aki képes a sebeket begyógyítani, és képes békét teremteni, mely minden város fejlesztésének, fejlődésének alapja” - fogalmazott a Promenádnak.

Mint ismeretes korábban arról szóltak a hírek, hogy Lázár János indul a polgármesteri székéért, azonban a korábbi miniszter nem vállalta a feladatot.

Lázár János nem akar polgármester lenni Hódmezővásárhelyen

Változásra van szükség a városban, de nem vele. Hosszú írást tett közzé honlapján Lázár János, volt hódmezővásárhelyi polgármester és ex-minsizter. Lázár, aki jelenleg a város fideszes parlamenti képviselője, azt írja, nagy megtiszteltetés volt számára, hogy a helyi Fidesz őt akarta polgármesternek jelölni. A politikus hosszan taglalja, mi nincs rendben a városban.

Figyelmébe ajánljuk