Most a DK szállt bele a Kutyapártba

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Belpol

Felszólították az MKKP-t, hogy ne indítson jelölteket ott, ahol ellenzéki polgármester van. 

„A Kétfarkú Kutyapárt saját korábbi ígéretével ellentétben sorra állít új polgármester-jelölteket a fővárosban – nemcsak a Fidesz vezette kerületekben, hanem például az I., a III. és a VII. kerületben is, ahol öt évvel ezelőtt győztes, sikeres ellenzéki polgármesterek dolgoznak” – írja szombati közleményében a DK. 

A párt szerint mindez csak a Fidesz érdekét szolgálja. „Egy valóban ellenzéki pártnak semmi oka nem lehet arra, hogy ellenzéki polgármesterekkel szemben induljon. Ez rossz a kerületnek, rossz az ellenzéknek és csak a Fidesznek jó. Aki le akarja győzni a Fideszt, annak tudnia kell: egy közös ellenzéki jelöltnek kell a Fidesz jelöltjével szemben indulnia.

Ha a Kutyapárt valóban ellenzéki párt, akkor vonja vissza a közös ellenzéki polgármester-jelöltekre ráindított jelöltjeit a fővárosi kerületekben.

Ha ezt nem teszik meg, akkor az egyértelmű bizonyíték arra, hogy a jelenleg hivatalban lévő, korábban győztes ellenzéki polgármesterek leváltása a valódi céljuk” – fogalmaz közleményében a DK. 

Mint ismert a XII. kerületben a DK annak ellenére indít jelölteket, hogy az ellenzéki előválasztáson a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke és helyi önkormányzati képviselője fölényes győzelmet aratott

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk