A kutyapártos Kovács Gergely nyerte a XII. kerületi ellenzéki előválasztást

  • narancs.hu
  • 2024. április 15.

Belpol

És a 12 egyéni önkormányzati választókerületből 8-ban kutyapártos képviselőjelölt indulhat.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje, Kovács Gergely a párt társelnöke 3829, Visi Piroska 1276, a momentumos Farkas Csaba pedig 1161 szavazatot kapott a hegyvidéki ellenzéki előválasztáson

– írja a Telex. Eszerint Kovács indulhat polgármester-jelöltként a fideszes Fonti Krisztina ellen a júniusi önkormányzati választáson.

Az erre a kerületre vonatkozó megegyezés szerint továbbá a 12 egyéni önkormányzati választókerületből 8-ban kutyapártos képviselőjelölt indulhat.

Február végén derült ki, hogy a XII. kerületet 18 évig vezető Pokorni Zoltán nem indul újra a polgármesteri címért, mert kiszáll a politikából. Kovács mindeközben esélyes jelöltként tűnt fel. Az előválasztásról szóló megállapodás viszont nem tetszett mindenkinek a Kutya Párton belül. Belső konfliktusok miatt Kovács korábban visszalépett a jelöltségtől és a másik társelnökkel, Döme Zsuzsannával együtt lemondott. Majd a párttagok másnap bizalmat szavaztak nekik, és a hegyvidéki előválasztásnak is zöld utat adtak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk