Negyedmilliárd forint volt a Tisza Párt bevétele a második negyedévben

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 23.

Belpol

Állami támogatás nélkül. 

234 millió forint bevétele volt a Tisza Pártnak a második negyedévben – írja a 444.hu a párt beszámolója nyomán. Mindezt úgy érte el, hogy nem kapott állami támogatást. 

A legnagyobb tételt, 142,7 millió forintot a magánszemélyektől kapott támogatások teszik ki. A rendszerváltó kártyával 69,5 milliós, a webshopjukon keresztül pedig 21,7 milliós bevételre tettek szert. Utóbbiból a költségeket már levonták.

A törvények alapján csak magyar állampolgároktól fogadnak el támogatást. „A pénzügyi támogatásokat bankátutalás és bankkártyás fizetési felületeken keresztül fogadjuk, nincs anonim készpénzes támogatás, sem anonim készpénzes adomány gyűjtés”, olvasható a párt oldalán. 

A párt ebben az időszakban 223,4 milliót költött el. A legnagyobb összeg – 114 millió – rendezvénytechnikai szolgáltatásokra ment. A bruttó bérköltség 11,8 millió volt. Hirdetésre, reklámokra 9,1 milliót költöttek, film és vizuális szolgáltatásra pedig 29 milliót.

Hétfőn derült ki, hogy Magyar Péter nem ül be a fővárosi közgyűlésbe, egyúttal megnevezte a Tisza Párt képviselőit. 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk