Néhány tucat katás elment a NAV szegedi ügyfélszolgálatára, de az inkább bezárt

  • narancs.hu
  • 2022. július 20.

Belpol

Flashmobot tartottak volna, de az ügyfélszolgálat inkább bezárt. 

Mint arról beszámoltunk, hétfőn a kata és a rezsicsökkentés szabályainak módosítása ellen tüntetők foglalták el Szegeden is a Belvárosi hidat, ekkor vetődött fel a tüntetőkben, hogy szerdán többen elmennek a NAV szegedi kirendeltségének ügyfélszolgálatára, hogy tanácsot kérjenek a kata kivezetése utáni vállalkozói lehetőségekről.

A NAV ügyfélszolgálatán flashmobot akartak tartani szerda délután, de a Szeged.hu beszámolója szerint az elvileg este 6-ig nyitva tartó ügyfélszolgálat már délben bezárt technikai okokra hivatkozva. 

A délután 3 körül odaérkező néhány tucatnyi katás vállalkozó ennek ellenére a bejáratnál várakozott, ahol fél 5-kor rendőrök jelentek meg, és igazoltatták a flashmob szervezőjét.

A Szeged.hu tudósítójának információi szerint

a szervezőt a gyülekezési jog megsértése miatt szabálysértésért feljelentik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Skócia-Magyarország 0-1, életben maradtak a továbbjutási esélyek

  • narancs.hu

Az újpesti Csoboth Kevin utolsó percben lőtt góljával győztünk. 3 ponttal a harmadik helyen zárta a csoportot a válogatott, a következő napokban dől el, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, a többi csoport végeredményétől függ. A meccsen Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte el.