Novemberben szavazzák meg újra pártelnöknek Orbán Viktort

  • narancs.hu
  • 2023. október 21.

Belpol

A Fidesz tisztúkító kongresszusán jó sok ember előtt derül ki, hogy semmilyen változás nem lesz a pártban.

November 18-án a Fidesz harmincadik alkalommal tart tisztújító kongresszust – írja a Mandiner, ami szerint a rendezvényen 1400 küldött mellett ezernél is több meghívott vendég lesz jelen.

A tisztújítókon szokás szavazni a pártelnök személyéről és az alelnökökről is, de túl nagy meglepetések nem várhatók: Orbán Viktoron kívül jó eséllyel most sem lesz elnökjelölt, és a kormány ügyeiben mindig jól értesült lap azt is tudni véli, hogy az alelnökök közt sem vlesz változás. Ez azt jelenti, hogy marad a  Kubatov Gábor, Kósa Lajos, Németh Szilárd és Gál Kinga négyes.

 
 
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond a misszióvezetői értekezleten a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. február 20-án. A kormányfő a nagyköveteknek tartott eligazítást a háború, az infláció, valamint a migráció veszélyeivel fémjelzett idei év feladatairól.
Fotó: Benko Vivien Cher / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda
 

 

Ahogy mindig, úgy Orbán Viktor most is beszédet fog mondeni a kongresszuson, a közelgő EP-választásra és önkormányzati választásokra való tekintettel pedig valószínűsíthető, hogy ezekre fogja hangolni rajongóit és párttársait.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk