Olyan hangosan ordítja a kormány, hogy béke, hogy elkezdtünk aggódni

  • narancs.hu
  • 2023. december 23.

Belpol

A Fidesz kommunikációs igazgatója és a kormányszóvivő is a stabilitásról meg a békéről biztosította a lakosságot.

Magyarországon béke van, az ország megőrizte stabilitását ezekben a nehéz időkben is, mondta Holllik István videoüzenetében. Nagyon nehéz volt az idei év, mondta, de persze nem itt, itt minden csodás és leginkább békés volt.  Itt, a béke szigetén "magunk körül csak gondokat és kihívásokat láthattunk". De ez még semmi, mert Hollik szerint "felütötte a fejét a terror" az "öreg kontinensen". Lényegében hetenete lehetett hallani szörnyű merényletekről, európai polgárok megfélemlítéséről, ebből pedig egyenesen következett, hogy Európa nyugati országaiban még a karácsonyi vásárok sem lehetnek biztonságban. De legalább a lángos és a forralt bor sokkal olcsóbb, mint a budapesti vásárokon. 

Természetesen Magyarországon béke és stabilitás van, még ezekben a "vészterhes időkben" is. Már épp kezdtünk megnyugodni, ám ekkor Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő is elmondta a maga jókívánságait. Szerencsére a kormány mindent megtesz azért, hogy Magyarországon megmaradjon a béke és a biztonság. Továbbra sem hagyja a kormány, hogy háborúba sodorják Magyarországot, "hogy feladjuk hazánk szuverenitását, kultúráját, nemzeti érdekeinket".

A kormányszóvivő is felsorakoztatta a "béke", a "nyugalom", a "terrorfenyegetettség", a "háború", a "nehézség" kifejezéseket, amik természetesen csak Európa szarabbik felére igazak, ránk nem. A két videó MTI-s kivonatában összesen tízszer szerepelt a béke szó, szóval így már egy kicsit el is kezdtünk aggódni.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk