Orbán felmentette az országos kórházfőigazgató-helyettest

  • narancs.hu
  • 2022. október 1.

Belpol

Szabó Bálint a központi egészséginformatikai fejlesztéseket koordinálta.

Az országos kórház-főigazgató javaslatára Szabó Bálint országos kórházfőigazgató-helyettest 2022. szeptember 30-ai hatállyal felmentette a tisztségéből Orbán Viktor – szúrta ki a Magyar Közlönyben pénteken megjelent határozatot a Portfolio.hu.

A miniszterelnök 2020 decemberében nevezte ki az Országos Kórházi Főigazgatóság (Okfő) vezetőjét és helyetteseit, köztük Szabó Bálintot, aki korábban az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főosztályvezetője volt. Szabó Bálint a központi egészséginformatikai fejlesztéseket koordinálta.

Új országos kórházfőigazgató-helyettes kinevezéséről egyelőre nem jelent meg határozat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.