Orbán Viktor fia, Gáspár letette a katonai esküjét

  • narancs.hu
  • 2019. június 13.

Belpol

A Szolnok TV közvetítette szép csendben.

A miniszterelnök fiának, Orbán Gáspárnak katonai eskütételéről a 444.hu számolt be.

Ahogy írják több médium is beszámolt a szolnoki eskütételről, de sem a helyi Szoljon című lap, sem a Honvédelmi Minisztérium honlapjának ünnepségről való tudósítása nem említette, hogy a miniszterelnök is jelen van az eseményen, és hogy fia, Orbán Gáspár is az eskütételt tevők között van. Úgy tűnik, hogy a fotóalbumokat is igyekeztek úgy válogatni, hoyg a miniszterelnöki család ne jelenlen meg.

Az eskütételt 2019. június 7-én tartották, és a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kiképző századának kiképző tanfolyamának elvégzését követte, részt vettek rajta a budapesti, debreceni, szolnoki, szentesi, győri katonai szervezetek bevonulói.

A Szolnok TV beszámolójában szintén nem hívják fel a figyelmet az Orbán család tagjainak jelenlétére, de az összeállításban egyértelműen látszik Orbán Gáspár eskütétele, és egy képkocka erejéig a 444.hu Orbán Viktort is megtalálta a rendezvényen. A Szolnok TV leírása szerint a "22 honvéd kemény, különleges kiképzésen vett részt." Testnevelés, katonai közelharcot, tájékozódást, valamint határvédelmi gyakorlat is szerepelt a tanultak között, "hiszen az illegális bevándorlás megállítása most ez egyik legfontosabb feladat." - teszik hozzá.

Figyelmébe ajánljuk