Parodizálta Orbánt, nem léphet fel Kiskőrösön a humorista

  • narancs.hu
  • 2024. január 10.

Belpol

Somogyi András hozzátette, csak az az új elem, hogy már nyíltan le is írják.

Nem léphet fel Kiskőrösön Somogyi András humorista, aki önálló estjein rendszeresen parodizál magy celebeket és politikusokat, így például Orbán Viktort, Mészáros Lőrincet és a NER ismert arcait is – írja a 24.hu. Somogyi termet akart bérelni a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központban, de az intézmény vezetője a politikai humor miatt nem engedte neki.

„A programon elhangzó politikai paródiákat (attól függetlenül, hogy kiről/kikről szólnak) és ahhoz kapcsolódó műsort, előadókat nem engedhetünk fel a színpadra”

– írta a központ vezetője.

Somogyi András lapnak adott nyilatkozatában elmondta, nem egyedi, hogy kormánypárti vezetésű városokban falakban nehézkes a szervezés: „Az új elem csak az, hogy ilyen nyíltan le is írják az elutasítás valódi okát” – mondta a humorista.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk