Pázmándon is feloszlatta magát a képviselő-testület

  • Narancs.hu/MTI
  • 2022. szeptember 25.

Belpol

Nem tudtak együtt dolgozni a polgármesterrel.

Időközi polgármester- és képviselő-választást kell tartani a Fejér megyei Pázmándon, mert pénteken, rendkívüli ülésen feloszlatta magát a képviselő-testület – közölte az MTI, a település honlapjára feltöltött választási bizottsági határozatra hivatkozva.

 

A képviselő-testületi ülés meghívója szerint a feloszlást a hatból öt független képviselő, Stitz Attila, Farkas Miklósné, Kutai Tibor, Kalász Máté és Horváth István kezdeményezte, mert nem tudtak együtt dolgozni Virányiné Reichenbach Mónika (független) polgármesterrel. 

A testület tagja volt még Tóth László (független) képviselő is.

Az előterjesztésből – amelyet a képviselők a Különleges Pázmánd nevű Facebook-oldalon is posztoltak – az derült ki, hogy a testület feloszlatását kezdeményező képviselők szerint a polgármester nem tájékoztatta megfelelően őket, információkat tartott vissza, nem osztotta meg a képviselőkkel, miről döntött egy személyben, és a veszélyhelyzet idején hozott három rendeletéből hárommal szemben indított törvényességi eljárást a kormányhivatal.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.