Schmuck Andor nyakkendőjének megvásárlásával támogatható Juhász Péter

  • narancs.hu
  • 2024. május 20.

Belpol

Pörög a kampány az V. kerületben, összejött egy meglepő találkozó is.

Úgy tűnik, valamiféle ellenzéki kampány mégis lett Juhász Péter mögött Budapest V. kerületében. A Rogán Antal hazai pályájának számító városrészben Rogán egyik bizalmasa, Szentgyörgyvölgyi Péter uralkodik 2014 óta, őt értelemszerűen a Fidesz indítja, de szokás szerint újra elindul az 1990-es években még az MSZP körül dolgozott, azóta már önálló jelenségként létező Schmuck Andor is. Schmuckot Juhász határozottan Rogán által pénzelt jelöltnek tartja, de Szentgyörgyvölgyivel szemben ő legalább már beszélt Juhásszal, és valamiféle jó ügy is kijöhet a dologból – írja Juhász Péter Facebookon.

„A minap eljött a pultomhoz, és megnézte a programomat és a választókerületi jelölteket. Megbeszéltük – mármint elmondtam neki –, hogy semmi értelme megosztani a szépkorúakat azzal, hogy a Tisztelet Társaságának két jelöltjei is van, márpedig én tiszteletbeli tagja vagyok a szervezetnek, és mindenki biztos lehet benne, hogy ha felszámoljuk a korrupciót, sokkal több támogatást tudunk adni az itt élő nyugdíjasoknak és rászorulóknak. Bár nem biztosított a visszalépéséről, de megtámogatott egy piros nyakkendővel” – áll a posztban.

Önmagában a nyakkendő még nem lenne nagy ajándék, de Juhász Péter bejelentette, elárverezi a kincsnek számító ruhadarabot. Szerinte ezzel mindenki jól jár, mert a választó örül, amiért megvette, Schmuck, akinek hasznosul a támogatása, és maga Juhász Péter, aki 3000 forintból már ki tud tenni egy plakátot, abból ugyanis nem áll túl jól. Emiatt a kikiáltási ár is 3000 forint lett, a licit pedig 48 óráig él, a részleteket ide kattintva tudhatja meg. Fontos, hogy ez a poszt pénteki, tehát mindenképp ma kell behúznia a nyakkendőt, ha komolyan veszi a dolgot.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk