Soros-terv: Végig napsütéses idő lesz ezen a tüntetésekben gazdag hétvégén

  • narancs.hu
  • 2018. április 20.

Belpol

Az időjárás a háttérhatalom kottájából játszik.

Vegyük sorra, hol tüntetnek a hétvégén MAGYAR EMBEREK.

Nyíregyházán „a hazugság ellen” demonstrálnak vasárnap, ez a leírás szerint jobbikos kezdeményezés, eddig körülbelül négyszáz érdeklődővel.

Kecskeméten Mi vagyunk a többség! Tüntetés a demokráciáért címmel lesz  megmozdulás, ami iránt 1100-an érdeklődnek per pillanat. Felszólal többek között Bodrozsán Alexandra a Momentumtól, Vágó Gábor az LMP-től, Szőkéné Kopping Rita a DK-tól, Király József az MSZP-től, Radics Tivadar a Jobbiktól.

Székesfehérváron is Mi vagyunk a többség címmel tüntetnek, civilek, diákok mellett felszólal a legesélyesebb körzeti ellenzéki jelölt és az MSZP–Párbeszéd politikusa is, de civilként, pártok említése nélkül. Mintegy hétszázan jelezték, hogy érdeklődnek.

Debrecenben is tüntetnek vasárnap 18:00 órakor, ez iránt az esemény iránt közel 1800 ember érdeklődik. Itt még nincs részletes program.

Szegeden Talpra, magyar! címmel lesz tüntetés pénteken késő délután, ez egy pártjelvénymentes szimpátiatüntetés a vasárnapi budapesti tüntetés mellett, több mint 1300-an jelezték érdeklődésüket.

Szombaton a fővárosban is lesz tüntetés, a vonulás után a beszédek (sztárfelszólaló: Márki-Zay Péter) ezúttal a Szabad sajtó útján lesznek. Az eseményre péntek délutánig hetvenezren jelöltek vissza.

Idézünk az esemény leírásából (ami alapján úgy tűnik, az új választás múlt szombati jelszava háttérbe szorul, a közmédia megújítása viszont legfőbb követeléssé lép elő).

„A mi forradalmunk a senkik forradalma. Azoké, akiket a fideszesek senkiknek neveztek a választás utáni éjszakán. Nincs sok eszközünk, mert nem akarjuk lángokba borítani a várost, ami az otthonunk, és az országunkat, ami a hazánk. A Fidesz leépítette a jogállamot, beszántotta a sajtót, a közmédia egy ideje Orbán propagandagépezete. Ennek is köszönhető a kétharmad.

VISSZA KELL SZEREZNÜNK, AMI A MIÉNK!
MINDEN MAGYARNAK, BÁRHOL ÉLJEN, JOGA VAN A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSHOZ, HOGY FELELŐSEN TUDJON DÖNTENI!

A legfőbb célunk a közmédia fidesztelenítése!”

Nyilvánvalóan Soros György és Simicska Lajos perverz koalíciójának, esetleg a világkormány ténykedésének köszönhető, hogy egész hétvégén ragyogó napsütéses idő lesz, a hőmérséklet 19–29 fok között alakul szombaton és vasárnap napközben. Vasárnap van esély arra, hogy gomolyfelhők alakuljanak ki, északon és a nyugati határ mentén: akár egy-egy frissítő zápor is aláhullhat.

Neked ajánljuk