Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel indít petíciót a Fidesz

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 29.

Belpol

Ennyire futja már csak a propagandagépezettől?!

Szeptember elsejétől petíciót indít a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel, ezzel arra kívánják ugyanis emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint "akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot" – közölte Kocsis Máté a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az unalomig ismételt fideszes propaganda narratíva  mellett a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a petícióról az MTI tudósítása szerint részleteiben nem beszélt, így egyelőre nem tudni, mi a petíció lényege. Már amennyiben feltételezhető, hogy van értelme. 

Kocsis Máté már megint arról értekezett, hogy az elmúlt években a baloldalon a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg. Így hát szerinte mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, valójában Gyurcsány akar más szereplők mögé bújva újra hatalomra kerülni. Emiatt a Fidesz azokat, akik nem akarják, hogy „újra hazudjanak reggel, éjjel és este”, arra biztatja, hogy támogassák az említett petíciót.

A Fidesz 2010 óta tartó fixációját ismételgetve Kocsis azt is újra elmondta, nyilván sokadjára, hogy Gyurcsány Ferenc „szereplők mögé bújva újra hatalomra akar kerülni”.

(MTI)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk