Telex: Tömeges leépítés zajlik a Petőfi Rádiónál

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 29.

Belpol

A zenei szerkesztő 16 év után távozik.

A Telex információi szerint pénteken felmondtak a Petőfi Rádió legfontosabb zenei szerkesztőjének, Borcsik Attilának, akit a legtöbben DJ Izilként ismernek a szakmában. A lap úgy tudja, a rádió dolgozóinak a héten küldtek belső körben egy e-mailt arról, hogy mindenkivel egyénileg szeretnének elbeszélgetni péntek délután, amiből már sejteni lehetett, hogy leépítésekről lehet szó.

A Petőfi Rádió 20 fős állományából a portál értesülései szerint végül 15-18 embernek mondtak fel a mai napon.

Kirúgták többek között a reggeli és délutáni műsorok szerkesztőit és műsorvezetőit is, illetve a már említett DJ Izilt is, aki a legrégebbi dolgozója volt a rádiónak. Borcsik Attila 2007 óta dolgozott az akkor teljes megújuláson átesett Petőfi Rádiónál, a nevéhez fűződik a rádió 2007-es zenei arculatának megújítása, a Szimfonik Live és a Petőfi Akusztik műsorok létrehozása és fejlesztése is. Ő volt az is, aki a megújulásnál megváltoztatta a rádió zenei választékát, és inkább alternatív magyar könnyűzenére kezdett el fókuszálni a csatorna.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk