Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy magyar ezredes Koszovóban

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 29.

Belpol

Gyász. 

A koszovói misszió parancsnokságán – szolgálati idején kívül – tragikus hirtelenséggel elhunyt Horváth Csongor ezredes – közölte a Magyar Honvédség. 

Horváth Csongor több mint 26 éve szolgált katonaként a Magyar Honvédség kötelékében. Koszovóban először 22 évvel ezelőtt szolgált, majd részt vett az afganisztáni misszióban, a spanyolországi Szövetséges fegyveres erők szárazföldi parancsnokságán négy évig látott el törzstiszti feladatokat.

Második koszovói misszióját 2021 októberében kezdte meg, ahol a tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halál érte. Szorgalmas, alázatos munkáját az elöljárói többször is elismerték. „A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség osztozik a család és a barátok fájdalmában” – fogalmaznak a közleményben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk