Ujhelyi: Magyar Péter megborítja az ellenzéki oldalt, óriási hibát követünk el, ha akadályozzuk

  • narancs.hu
  • 2024. április 6.

Belpol

Szerinte a jelenlegi ellenzék nem tudja pusztító tűzként elsodorni a rendszert. 

„Az a rossz hírem van az ellenzéki oldal minden jelenlegi csillagának, hogy nem tudunk mi lenni, akik pusztító tűzként ezt a rendszert elsodorjuk. De, ha féltékenységből, politikai számításból akadályozzuk azt, hogy a tömegek valakit megemeljenek - és nem egy embert, hanem egy jelenséget -, akkor óriási hibát követünk el” – nyilatkozta a TV13-nak Ujhelyi István EP-képviselő. 

A képviselő esélyt lát Magyar Péterben. „Nem személyesen benne, de a mostani helyzetben, amely olyan turbulenciát és egyfajta pusztító tüzet hozhat, amire az elmúlt tizennégy évben nem láttam alkalmat”. Úgy véli, hogy ami az elmúlt másfél hónapban zajlik, az a 2010 év utáni Magyarország legnagyobb esélye arra, hogy elérjünk valami változást. Például abban, hogy a rendszeren belül is elgondolkodnak: szabad-e ezt a rezsimet még kiszolgálni”. 

„A következő két év legnagyobb kérdése, hogy Magyar Péter megjelenése mennyire tudja megborítani az ellenzéki oldalt - mert meg fogja - és, hogy ebből ki tud-e jönni egy olyan megoldás, amely 2026-ban Orbánék leváltásához fog vezetni” – fogalmazott. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk