Ungár Péter: „Orbán Viktor nem fizetett a horvátországi nyaralónk használatáért”

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 18.

Belpol

Az LMP társelnöke egy podcastban arról is beszélt, édesanyja örült volna, ha az ügy véget vet ellenzéki karrierjének.

„Orbán Viktor nem fizetett a horvátországi nyaralónk használatáért” – mondta Ungár Péter, az LMP társelnöke és EP-listavezetője a Gulyáságyú Média podcastjában.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a portál által nyilvánosságra hozott felvétel nyomán derült ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Ungár Péter nővérének, Ungár Annának az abbáziai villájában nyaralt. Az ellenzéki politikus többek között ennek a videónak az apropóján volt Gulyás Balázs vendége.

Ungár Anna a NER-megbízásokat kapó és kedvezményesen adózó Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. igazgatóságának elnöke, a cégben viszont elhunyt édesapja utáni öröksége révén részesedése van Ungár Péternek is. Az LMP képviselőjével kapcsolatban emiatt rendszeresen felmerül, hogy ellenzéki politikusként mennyire tud hiteles lenni, ha egyébként ő maga is komoly anyagi előnyöket élvez a NER működéséből a céges tulajdonrésze miatt.

Ungár Péter ezzel kapcsolatban a műsorban többek között arról is beszélt, Orbán Viktor vagyonosabb a családjánál, 

édesanyja pedig „örült volna, ha ez az ügy véget vet az ellenzéki karrieremnek.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk