V. Naszályi Márta polgármester-jelölttel ellenzéki szövetség indul az I. kerületben

  • narancs.hu
  • 2024. április 16.

Belpol

Koalíciós szövetséget hoztak létre az önkormányzati választásra.

Az ellenzék több pártja,

a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd - ZÖLDEK I. kerületi szervezetei, valamint a Várunk Közéleti Egyesület közösen, szövetségben indul a június 9-i önkormányzati választáson.

Választási együttműködésükről közleményben számoltak be, melyben kiemelték, hogy céljuk, hogy megvédjék eddigi eredményeiket, folytassák a kerületiekért végzett munkát, és "megállítsuk a Fidesz budavári dúlását. Látható, hogy a kormánypárt semmit sem tanult és semmit sem felejtett, ők csak a 2019 előtti uram-bátyám viszonyokat hoznák vissza a városvezetésbe. Most is kizárólag azon munkálkodnak, hogy a kerületiek pénzét lapátolják fideszes közalapítványokba."

Polgármester-jelöltjük V. Naszályi Márta, Budavár jelenlegi önkorményzati vezetője.

A koalíció valódi demokratikus képviseletet ígér, és azt, hogy "ahogy eddig is, a jövőben is minden fontos döntést a kerületi lakókkal közösen hozunk meg".

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk