Havas Henrik lett Gattyán György médiabirodalmának vezetője

  • narancs.hu
  • 2024. április 16.

Interaktív

Hogy többek között növelje a frisshirek.hu olvasottságát és Youtube-csatornája nézettségét. De állítólag egy oknyomozó szerkesztőséget is fel kell állítania.

Havas Henrik lett a Frisshírek Médiacsoport új elnöke.

A szerkesztőség Gattyán György milliárdos érdekeltségébe tartozik

– írjaBlikk.  Úgy tudni, Havas feladata lesz, hogy növelje a frisshirek.hu olvasottságát, valamint a portálhoz tartozó Youtube-csatorna nézettségét. Emellett egy oknyomozó újságírókból álló, független szerkesztőséget is fel kell állítania.

Havas jelenleg 5 kollégájával dolgozik a szerkesztőségben. Azt mondta, hogy munkájukban a mesterséges intelligencia is segíti őket. A szoftver betáplált anyagokat fogalmaz újra, és a hírügynökségek híreit szűri át.

A Frisshírek Médiacsoport a Docler Holding része. A vállalat tulajdonosa Gattyán György a 2022-es parlamenti választáson 1 százalékos eredményt ért el Megoldás Mozgalom nevű pártjával.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk