Vadászlesadót vezetnek be egy Baranya megyei településen

  • narancs.hu
  • 2022. november 25.

Belpol

Az évi 50 ezer forintos adót két részletben is lehet fizetni. 

Évi 50 ezer forint adót kell fizetni januártól vadászlesenként a nyugat-baranyai Nagydobszán – írja a Telex az önkormányzat rendelete alapján. 

Az adó alól az mentesül, aki a község közigazgatási területén csak egy darab vadászlessel rendelkezik. A vadászlesadót két részletve osztva is be lehet fizetni, az első részlet fizetési határideje minden év március 15-e, a másodiké pedig szeptember 15-e. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A falnak is szeme van

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Radiohead különösebben sok vidámságot csalt volna az arcunkra, épp ezért furcsa a némiképp utódzenekarának tekinthető The Smile névválasztása.

Mélyen tisztelt publikum!

  • - turcsányi -

„Vándorcirkuszos szeretnék lenni, hóban-esőben a cirkusszal menni…” – köszöntötte az új évtizedet 1970-ben Karda Beáta.

Szabó, baka, kém

Hogyan válhatott a II. világháború kulcsfontosságú alakjává egy divattervező? Miért hízelegtek nagy hatalmú német vezetők egy töpörödött francia nőnek?