A gyanú szerint megölte és feldarabolta feleségét egy dunaújvárosi férfi

  • narancs.hu
  • 2022. október 7.

Bűn

A feleségtől származó testrészmaradványokat egy kistehergépkocsiban találták meg a nyomozók. 

Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk alapján egy 62 éves dunaújvárosi férfi valamikor szeptember 17-e és szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, majd holttestét feldarabolta és elrejtette – számolt be a rendőrség. 

Az ügy még szeptember 21-én indult, amikor egy 52 éves dunaújvárosi nő eltűnése miatt körözési eljárást adott ki a rendőrség. Később felmerült a gyanú, hogy bűncselekmény áldozata lett; a gyilkossággal a férjét gyanúsították meg, akit nem sokkal később letartóztattak. 

Az ügy körülményeinek tisztázásra, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, melyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt.

A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, melyek a feleségtől származnak.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk