Az ország minden pontjáról érkeznek rendőrök Baumann Péter temetésére

  • narancs.hu
  • 2023. január 26.

Bűn

A 29 évesen elhunyt rendőrt hősi halottá nyilvánították.

A rendőrség közlése szerint a hősi halált halt rendőr temetése nem nyilvános esemény, így sajtómunkások sincsenek jelen rajta, a BRFK kommunikációs stábja közzétesz majd róla egy videót.

Ma reggel Budapest utcáin is hallani lehetett, hogy a rendőrök szirénázó gépkocsikkal, buszokkal indultak a mátészalkai temetésre. A BRFK megerősítette, hogy több ezren lesznek jelen, az ország minden pontjáról érkeznek rendőrök, kollégák.

Baumann Péter január 13-án vesztette életét, amikor egy késes támadó három rendőrt megszúrt a XI. kerületben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.