Gondatlanságból lőtt meg túrázót egy vadász a Bükkben

  • narancs.hu
  • 2024. február 3.

Bűn

Nem volt ittas, az engedélye is rendben volt.

Vadász sebesített meg egy túrázót a Bükkben, értesült a hvg.hu. A mezőkövesdi rendőrkapitányság azt közölte, hogy foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatnak egy 58 éves debreceni férfival szemben, aki egy egyéni vadászat közben megsebesített egy férfi túrázót. A nyomozók a vadászt a kihallgatása után nem vették őrizetbe.

Az Országos Mentőszolgálat a hvg.hu-t arról tájékoztatta, hogy a Bükkzsérc külterületén, Bogácstól körülbelül 20 kilométerre történt balesetben megsérült, 40 év körüli kirándulót stabil állapotban kórházba szállították.

Úgy tudni, a vadász nem volt ittas állapotban, volt engedélye, és a helyi vadásztársaság vadászati naplójába is bejegyezte vadászati tevékenységét.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk