Az adósok elrablásával akarták rendezni a kábítószerüzletből eredő elszámolási vitát

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. február 2.

Bűn

Négy férfi ellen indult eljárás. Farúddal verték áldozataikat.

Eljárás indult négy férfi ellen, akik kábítószerüzletből eredő elszámolási vitájukat az adósok elrablásával akarták rendezni – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken.

A helyettes szóvivő tájékoztatása szerint a megalapozott gyanú alapján a férfiak kedden hajnali egy óra körüli megjelentek a sértettek lakóhelyén, egy csongrádi házban, majd az ott tartózkodó négy embert egy farúddal és ököllel bántalmazták, megrúgták.

Miután a sértettek feladták a védekezést, kényszerítéssel elvitték őket egy másik településre, ahol azt követelték tőlük, hogy autóikat írassák át a nevükre.

Az egyik ember súlyos sérüléseket szenvedett. A gyanúsítottakkal szemben felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt indult eljárás, a főügyészség a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának ténye és veszélye miatt indítványozta letartóztatásukat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.