Három férfi molesztálhatott egy nőt a HÉV-en, az apja megvágta egyikük nyakát

  • narancs.hu
  • 2024. február 5.

Bűn

A 21 éves nő felhívta apját, aki a megállóba sietett és felelősségre vonta az elkövetőket. 

Tapétavágó késsel vágta meg egy férfi egy másik férfi nyakát egy HÉV-megállóban – írja a Telex.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2024. február 4-én a gödöllői HÉV-en utazott egy 21 éves nő, akit három, számára ismeretlen férfi – a gyanú szerint – molesztálni kezdett, egyikük akarata ellenére simogatta. A fiatal felhívta az édesapját és beszámolt neki a történtekről, aki a megállóba sietett és felelősségre vonta a három férfit.

A szóváltás és dulakodás közben az apa egy nála lévő sniccerrel az egyik férfi nyakát megvágta, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrségen garázdaság, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, a körülményeket vizsgálják. Az esetről a kerepesi polgármester is beszámolt a Facebookon, írja a portál. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Legendák egymás közt

  • - turcsányi -

Az alapító atyák Franciaországban viselt dolgainak meglehetős keletje van vásznon és képernyőn. Gondoljunk csak a John Adams pályáját feldolgozó HBO-sorozatra, vagy éppenséggel a magáért beszélő Jefferson Párizsban című moziműre, a derék Nick Nolte játékával (és James Ivory rendezésében).

Betű szerint

A főpolgármester-választás körüli újraszámolási hercehurca, na meg a Magyarországon is mesterségesen gerjesztett fociláz közepette úgyszólván teljesen elsikkadt, hogy a múlt pénteken megszületett az elsőfokú ítélet a polgári engedetlenség miatt kirúgott hat karinthys tanár ügyében.

Két indítvány

Miután június 14-én újraszámolták az érvénytelen szavazatokat, a Nemzeti Választási Bizottság megállapította, hogy a főpolgármester-választást Karácsony Gergely nyerte. A döntés azonban nem végleges, Karácsony a választás eredményének megsemmisítését és a szavazás megismétlését indítványozta.

„Ahová pont befértem”

Bányai Kelemen Barna hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.

Két tűz között

Az amerikai demokraták sokáig egységesen támogatták Joe Biden külpolitikáját. Ám a gázai háború miatt a demokraták közt törésvonalak alakultak ki, s ez megnehezítheti Biden kampányát. Ha közvetlenül nem is befolyásol sok szavazatot, a háború elhúzódása elbizonytalaníthatja az elnök támogatóit, és megkérdőjelezheti politikai teljesítményét is.