Három férfi molesztálhatott egy nőt a HÉV-en, az apja megvágta egyikük nyakát

  • narancs.hu
  • 2024. február 5.

Bűn

A 21 éves nő felhívta apját, aki a megállóba sietett és felelősségre vonta az elkövetőket. 

Tapétavágó késsel vágta meg egy férfi egy másik férfi nyakát egy HÉV-megállóban – írja a Telex.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2024. február 4-én a gödöllői HÉV-en utazott egy 21 éves nő, akit három, számára ismeretlen férfi – a gyanú szerint – molesztálni kezdett, egyikük akarata ellenére simogatta. A fiatal felhívta az édesapját és beszámolt neki a történtekről, aki a megállóba sietett és felelősségre vonta a három férfit.

A szóváltás és dulakodás közben az apa egy nála lévő sniccerrel az egyik férfi nyakát megvágta, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrségen garázdaság, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, a körülményeket vizsgálják. Az esetről a kerepesi polgármester is beszámolt a Facebookon, írja a portál. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk