Gyerekek kerültek kórházba, miután a tűzforró kocsiban hagyták őket

  • narancs.hu
  • 2024. június 22.

Bűn

Két hasonló eset is történt, Budapesten két autóban hagyott gyermek veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség. 

Majdnem hőgutát kapott az a két kisgyerek, akik 35 percig voltak bezárva egy autóba Budapesten – számolt be az RTL Híradó

A televízió beszámolója szerint járókelők vették észre az 1 és 3 éves kisfiúkat, ők hívtak hozzájuk segítséget. Az anyjuk akkor került elő, amikor a rendőrök és a mentők is odaértek. A gyerekeket kórházba vitték. A történteket rendőrség is vizsgálja, kiskorúak veszélyeztetése miatt indítottak eljárást. 

Székesfehérváron a központi zár miatt ragadt a kocsiban egy 1 éves kislány a hőségben, őt rendőrök szabadították ki, betörték a jármű ablakát. A katasztrófavédelem szóvivője szerint percek alatt életveszélyes helyzet alakulhat ki egy bezárt kocsiban a tűző napon, ezért ilyenkor azonnal a segélyhívót kell tárcsázni. Mukics Dániel szerint ne kezdje az érintett maga betörni az üveget, várják meg az egyenruhások kiérkezését. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk