Judith Sargentinit ábrázoló ötezressel vásárolt egy VIII. kerületi férfi

  • narancs.hu
  • 2024. április 10.

Bűn

Cs. Dezső az MKKP által kiadótt kamupénzzel intézte volna a vásárlást.

Úgy tűnik, tényleg nem váltható be sehol a Soros-pénz: a rendőrség tájékoztatása szerint Cs. Dezső március 31-én, húsvét vasárnapján a VIII. kerület vegyeskereskedésében akart belőle vásárolni, de a kisbolt eladója felfedezte, hogy az ötezres bankón nem Széchenyi István van, hanem Judith Sargentini. Az eladó a ház gondnokával szaladt Cs. Dezső után, aki ekkor „kést rántott, majd közölte, hogy »Ez az enyém, kifizettem!«, és a késsel megfenyegette őket, majd elmenekült a helyszínről.”

 
Az említett bankó
forrás: police.hu
 

Cs. Dezsőt hamarosan elfogták a Kálvária téren, és felfegyverkezve elkövetett rablás miatt hallgatták ki.

A Sorospénz-sorozatot a Magyar Kétfarkú Kutya Párt adta ki még öt évvel ezelőtt, Sargentini mellett ott volt egyes bankókón Soros György és Jean-Claude Juncker is.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk