Letartóztatták a győri rendőrkapitányt

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 4.

Bűn

Titkosított eljárásban döntöttek sorsáról.

Mint azt a Blikk megírta, a rendőrkapitány ellen hivatali bűncselekmények miatt nyomoznak. A súlyos ügy gyanúsítottja, mint az már a sajtóban megjelent, Váczi Attila győri rendőrkapitány, akit bilincsben vittek el az irodájából.

A lappal most az ügyészség azt közölte: A Győri Törvényszék Katonai Tanácsa egyetértve az ügyészség indítványával az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatását elrendelte.

A nyomozás érdekeire figyelemmel több információ az ügyben jelenleg nem adható.

24.hu a Győri Törvényszéktől azt tudta meg, hogy a bíróság titkosított eljárásban hozta meg a döntést.

Magyar Nemzet arról írt, Váczi előélete egyáltalán nem utal korrupcióra vagy más bűncselekmény elkövetésére, a gyanúsítás tehát még nem jelenti azt, hogy a rendőrkapitány el is követte, amit a terhére rónak. Váczit 2020-ban idő előtt rendőrezredessé nevezték ki, tehát munkáját felettesei is elismerték. Most a helyettese vette át ideiglenesen a kapitányi széket, Váczi irodáját is az ő jelenlétében kutatták át a nyomozó ügyészek a lap szerint. A lap tudni véli, hogy a főrendőrt egy vállalkozó jelenthette fel.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk