Lövöldözés volt egy thaiföldi óvodában, legalább 30 ember meghalt

Bűn

Az áldozatok között gyerekek is vannak. Az elkövető, egy volt rendőr, úgy tudni, megölte a feleségét is, és a tömeggyilkosság után magával is végzett.

Legkevesebb harminc ember meghalt egy lövöldözésben Thaiföld északkeleti tartományában, köztük gyerekek is, miután egy volt rendőr tüzet nyitott egy óvodában – közölte egy rendőrségi szóvivő csütörtökön.

Acsajon Krajtong rendőr tábornok elmondása szerint a támadó kora délután kezdett lövöldözni Nongbua Lampu központjában, és a rendőrség arról is beszámolt, hogy az elkövető megölte a feleségét is, és a tömeggyilkosság után magával is végzett.

A helyi kormányzat egyik illetékese egyelőre 26 halálos áldozatot erősített meg; 23 gyerek, két felnőtt és egy rendőr biztosan életét vesztette.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk