Megfenyegettek egy szabadnapos rendőrt egy pécsi edzőteremben

  • narancs.hu
  • 2023. március 25.

Bűn

Szándékosan provokálták a zsarut a gyúrósok.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat emberei letartóztatták azt a két, 46 és 18 éves gyúrós arcot, aki egy szabadnapos rendőrt provokált egy pécsi edzőteremben. „Mi van te kutya”, „Egy köcsög rendőrkutya vagy, nem?”, „Te rendőrkutya kint megvárunk, és elkapunk” – ilyen és ennél durvább kifejezésekkel illeték a szabadidejében erősítést végző rendőrt.

„A néhány napja elfogott helyi férfi társaival minden ok nélkül kötött bele a rendőrkollégába és mindenképp azt akarta kiprovokálni, hogy verekedés legyen a vége” – közölte a Nemzeti Védelmi Szolgálat. A gyanúsított társaival másnap és az azt követő napon is visszament az edzőterembe, és kifejezetten a fiatal rendőrt kereste. A főtörzsőrmester mindezeket jelentette parancsnokának.

"A NVSZ, amelynek alapfeladata a védett állományba tartozók védelme, ekkor lépett közbe, és munkatársainkkal szorosan együttműködve a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították, majd elfogták a 46 éves gyanúsítottat és 18 éves társát. Miután az idősebb gyanúsított ellen több erőszakos bűncselekmény miatt is eljárást folytatnak, a bíróság elrendelte a letartóztatását."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk