Nejlonzacskóval takarta el az arcát a betörő, mégis elkapták a rendőrök

  • narancs.hu
  • 2022. január 25.

Bűn

Remek álca, de sajnos nem működött. 

A rendőrségre 2022. január 21-én 7 órakor érkezett a bejelentés, miszerint egy ceredi italboltba ismeretlen tettes betört – írja a police.hu. 

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit, aki a bejelentést megelőző éjszaka az arcát a kamarák elől egy nejlonzacskóval eltakarta, a kocsma bejárati ajtaját kifeszítette majd a helyiséget át akarta kutatni. Ekkor a riasztó megszólalt, ezért a helyszínről elmenekült.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2021 augusztusában további három alkalommal tört be szintén ebbe a kereskedelmi egységbe, amikor onnan készpénzt és szeszes italt lopott el. Egy alkalommal az üzletbe nem sikerült bejutnia, a raktár épületét átkutatta, majd a bejárat mellől egy padot vitt magával. A rendőrök a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és több rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki azok elkövetését beismerte.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk