Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Gödön

  • narancs.hu
  • 2023. december 1.

Bűn

A férfi rátámadt az őt igazoltató rendőrökre, majd a szolgálati autóban eszméletét vesztette és meghalt.

Csütörtök éjszaka rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Gödön – írja a police.hu.

A rendőrség péntek délutáni közleménye szerint a Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei november 30-án késő este igazoltattak egy sofőrt Gödön, akiről tudták, hogy korábban már eltiltották a járművezetéstől. A rendőröket látva a férfi megpróbált a helyszínről elhajtani, később pedig támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. A zavart férfit a rendőrök megbilincselték és a szolgálati autóba ültették. Autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott, eszméletét vesztette, életjelet nem mutatott, ezért a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését és értesítették a mentőket

– írja a rendőrség, hozzátéve, a kiérkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását, azonban már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére elhunyt.

A haláleset körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Ezzel párhuzamosan a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást. A rendőri intézkedéssel kapcsolatban indított parancsnoki kivizsgálás folyamatban van.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk